Anna lähimmäiselle liikunnallinen hyvän olon lahja! Vaimolle, äidille, siskolle tai kelle tahansa, joka tarvitsee pientä boostia liikkumiseen tai elämäntapamuutoksen. Kiki auttaa uuteen alkuun lähes 30 vuoden kokemuksella! Lahjakortit voi noutaa toimipisteestämme Tikkurilasta, Vantaalta.

Lukuvinkki: Miten löytää sopiva personal trainer?

Kikin asiakas Nina Mikkonen toteaa, että luottamus on yksi tärkeimmistä asioista personal trainerin ja treenattavan välillä.

Ota yhteyttä:
Kirsi ”Kiki” Halme 0400-536358
kauneusklinikkastunningladies@gmail.com

 

PT Light

PT Light -paketti sopii kiireiselle tai kevyempää tukea tarvitsevalle. Pakettiin kuuluu intensiivinen etävalmennus, joka koostuu aloitustapaamisesta, jossa tehdään alkukartoitus. Harjoittelu voidaan suunnitella kuntosalille tai vaikka kotiin, mikä säästää myös aikaa. Jatkossa tapaaminen treenin kera kerran kuukaudessa sovitussa paikassa. Lisäksi tähän sisältyy räätälöity ravinto-ohjaus sekä treeniohjelma. Viikottainen tilannekatsaus ja yhteydenpito sähköpostitse.

Hinta 199€/ ensimmäinen kk, 149€/ jatko per kk (sis. alv 24%)

Fit 50+

Ikinä ei ole liian myöhäistä laittaa oma keho kuntoon! Monella meistä vuodet vierii hurjaa vauhtia eteenpäin ja jossain vaiheessa tulee tunne, että nyt on aika keskittyä ITSEENI. Fit 50+ ohjelma on elämäntapa muutos aikuiselle naisella.  Tarvitsetko liikkumiseen uuden alun, ruokavalioon korjausta ja keho kokonaisvaltaista piristystä? Tai ehkä nyt on aika tiputtaa ne ylimääräiset kilot…? Tämä ohjelma on juuri sinulle!

Fit 50+ tähtää tuloksiin ja on alkaen kolmen (3) kuukauden mittainen ohjelma. Sisältää alkutapaamisen sekä yhteiset treenit kerran viikossa sovitussa paikassa. Harjoittelu voidaan suunnitella kuntosalille TAI kotiin. Treeniohjelman kuukausittainen päivitys sekä räätälöity ravinto-ohjelma. Lihaskuntotesti kaksi kertaa (alussa, 3kk). Viikottaisten tapaamisten lisäksi, tilannekatsaus ja yhteydenpito sähköpostitse 1-2x vkossa.

Hinta 250€/ kk (min. 3 kuukautta sis. alv 24%)

PT DeLuxe

Sinulle, joka haluat enemmän! Puolen vuoden PT DeLuxe -paketti tuo sitoutuneelle treenaajalle varmasti tuloksia. Pakettiin sisältyy päivittyvä treeniohjelma sekä salille että kotiin, yhteisiä treenejä kerran viikossa ja räätälöity etenemisen mukaan päivittyvä ravinto-ohjelma. Lihaskuntotesti kolme kertaa (alussa, 3kk ja 6kk). Viikottaisten tapaamisten lisäksi, tilannekatsaus ja yhteydenpito sähköpostitse 1-2x vkossa.

Hinta 250€/ kk (min. 6 kuukautta sis. alv 24%)

Huom! Pakettien hintaan ei kuulu mahdolliset salimaksut tai mahdollisesti kotiharjoittelussa tarvittavat välineet.