AQUAGOLD FINE TOUCH (Ylellinen tuhkimohoito)

Aquagold fine touch on uusi mikrokanavalaite, joka mahdollistaa entistä tehokkaamman mikrokanavaneulaushoidon yksilöllisillä ”coctaileilla”, jotka voivat sisältää esim. puhdasta hyaluronihappoa, antioksidantteja ja botuliinia.

Aquagold mahdollistaa näiden ainesosien vaikutuksen suoraan dermiksessä, mikä auttaa pienentämään ihohuokosten kokoa, tasoittaa ihon sävyä, pehmentää pieniä ryppyjä ja häivyttää aknearpia. Hyödyt myös hoidosta, jos sinulla on kuiva iho.
Lopputulos on luonnollinen, jolloin iho näyttää tasaisemmalta, kiinteämmältä ja nuorekkaammalta. Saat ihollesi välittömän hehkun ja se kestää noin 3kk.

Laitteessa on 20 neulaa, jotka on kullattu 24 karaatin kullalla. Kulta on biologisesti parhaiten yhteensopiva ihmisen ihon kanssa, koska se aiheuttaa vähiten ärsytystä ja allergisia reaktioita. Neulat ovat ohuempia kuin ihmisen hius ja siksi hoito on kivuttomampi kuin tavallinen mikroneulaus. Aquagold on FDA:n hyväksymä ja CE -merkitty medikaalinen laite.

Hoitosuositukset ovat aina yksilöllisiä. Hoidon voi ottaa yksittäisenä hoitona tai useimpina hoitokertoina, jolloin hoidot alkuun 4-6vkon välein ja ylläpitohoidot 3-6kk välein.

Hoidon jälkeen tulee välttää hikoilua 24t, kasvojen pesua 4-5t eikä kasvoille suositella meikkiä vuorokauteen.

Hoitoa ei tehdä:

  • Roaccutan kuurin aikana tai jos aikaa on kulunut vähemmän kuin 6kk kuurista
  • jos olet raskaana tai imetät
  • jos sinulla on aktiivinen herpes
  • jos ihollasi on haavoja tai ihotulehdus
  • jos olet kulta-allergikko

Hoitoaika on lyhyt, kestoltaan noin 20min.

KUORINNAT

Valitsemme aina kuorinnan asiakkaan ihotyypin mukaisesti. Erilaiset kuorinnat poistavat kuolleen ihosolukon kasvoilta ja kuorii myös syvemmältä ihoasi. Kuorinnat auttavat supistamaan laajentuneet ihohuokoset, poistaa mustapäitä  ja finnit kuivuvat. Kuorinta uudistaa sekä heleyttää ihoa ja se toimii parhaiten 3-5 kerran sarjahoitona. Kuorinta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Erittäin herkkäihoiselle voidaan tehdä kevyempi kuorinta.
On hyvä huomioida, että kuorinnan jälkeen ihosi saattaa hilseillä. Hoidon jälkeen suojauduttava ehdottomasti auringolta.

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksella tarkoitetaan ihon lävistämistä ohuilla steriileillä neuloilla. Nämä neulat saavat aikaan mikrovaurion iholla, jota iho lähtee korjaamaan. Tästä alkaa kollageenin ja elastiinin muodostus, kun iholla olevat solut uusiutuvat. Tästä hoidosta on hyötyä moniin ihon ongelmiin. Neuloilla tehdyt reiät antavat hyvän reitin tehoaineiden imeytymiselle. Tehokkuudestaan huolimatta, tämä hoito ei vaadi sairaslomaa. Tutkimuksessa havaittua: Normaali ihovoide imeytyi 3%, kun taas mikroneulauksen jälkeen imeytymisprosentti tehoaineille oli 90% luokkaa.

Kenelle hoito sopii:
– Korjaa juonteita, ohutta ihoa, couperosaa, rosaceaa, arpia, uv-vaurioita, isoja huokosia, raskausarpia, ihon pigmenttimuutoksiin

Kenelle hoito ei sovi:
-Jos iholla on tulehdusta, keloiditaipumusta (arven liikakasvua), diabetes, verenohennuslääkitys (esim.Marevan), säännöllinen särkylääkkeiden käyttö.

MIKRONEULAUS KASVUTEKIJÖILLÄ (GROWTH FACTOR TEKNOLOGY)

Tällä hoidolla voidaan saavuttaa nuorekas, elinvoimaisempi iho ilman kalliita kirurgisia toimenpiteitä. Kasvutekijät ovat välttämättömiä ulkonäon nuorekkuuden ylläpitämiseksi. Useissa eri kliinisissä tutkimuksissa paikallisesti levitetty kasvutekijä (growth factor) on huomattu vähentävän merkittävästi ryppyjen ja juonteiden määrää sekä lisäävän kollageenisynteesiä. Tämän growth factorin on osoitettu parantavan myös erittäin hyvin haavoja. Lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että kasvutekijät nopeuttavat arpien, palovammojen ja ihovaurioiden paranemista. Siksi hoito on erinomainen myös aknearpiin.

Kasvutekijöillä on monia toimintoja, joista tärkein on solujen uudistamisen aktivointi. Eri toiminnoilla ne auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön lisäämällä solujen uudistumista, solujen puolustusta, verenkiertoa ja kollageeni- sekä elastiinituotantoa. Kasvutekijät ovat ryhmä erityisiä proteiineja, joita löytyy monista eri solutyypeistä kehossa. Kasvutekijöillä on monia toimintoja, joista tärkein on solujen uudistamisen aktivointi. Eri toiminnoilla ne auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön lisäämällä solujen uudistumista, solujen puolustusta, verenkiertoa ja kollageenia sekä elastiinituotantoa.

Hoitoa ei voida tehdä:

  • Roaccutan kuurin aikana tai pitää olla kulunut 6kk hoidosta.
  • Raskauden ja imetyksen aikana
  • Aktiivinen herpes
  • Jos iholla on aktiivinen akne, rosacea tai ihotulehdus

MESOTERAPIA/ SKINBOOSTER

Mesoterapia on yleensä sarjahoitona tehtävä ihoa elvyttävä, ihon laatua parantava hoito, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kosteuttaa ihoa. Mesoterapiassa injektoidaan vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla. Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita. Pistoksilla saadaan paikallisesti ihoon huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Hoidossa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi.

TÄYTEAINEHOIDOT 

Täyteaineita käytetään ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Lisäksi täyteaineita voi käyttää huulten ja kasvonpiirteiden muotoiluun ja lisäämään volyymia. Käytämme useita eri täyteainemerkkejä, kuten esim. Juvederm, Restylane ja Revolax.

Juvederm on ranskalainen täyteainesarja ja kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä ja FDA:n hyväksymiä täyteaineita. Juvederm täyteaineilla on ihoa elvyttävä, kosteuttava ja kohottava vaikutus. Juvederm täyteaineidem kesto on 8-12kk (12kk-18kk).

Restylane on Ruotsalainen maailman ensimmäinen ei-eläinperäinen , stabiloidusta hyaluronihaposta tehty FDA:n hyväksymä täyteaine. Tuotteilla on yli 23v. kokemus kliinisestä käytöstä. Valmisteella on tehty yli 40 miljonaa hoitoa ympäri maailmaa. Restylane on tullut markkinoille 1996 , jonka jälkeen tuotteita ja hoitoja on kehitetty jatkuvasti vastaamaan asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Erilaiset koostumukset kohottavat tai täyttävät ominaisuudet vaihtelevat  voimakkuudeltaan ja osa tuotteista on suunniteltu parantamaan ihon laatua ja kosteutustasapainoa.

Revolax on Etelä-Korealainen, ei-eläinperäinen hyaluronihappovalmiste, joka on tullut markkinoille 2016. Tuote on noussut suureen suosioon Englannissa sekä Ruotsissa.  Tuotteessa on käytetty uniikkia teknologiaa, mikä takaa tuotteen pysyvyyden.  Revolax perheeseen kuuuu kolme eri tuotetta, Revolax fine, Revolax deep ja Revolax Sub-Q. Tuote valitaan aina yksilöllisen tarpeen mukaisesti /asiakaskohtaisesti.