MANTELIHAPPOKUORINTA

Mantelihappo on hyvin tehokas kuorinta-aine. Se poistaa kuolleen ihosolukon kasvoilta ja kuorii myös syvemmältä ihoasi. Manteliihappo auttaa supistamaan laajentuneet ihohuokoset, mustapäät ja finnit kuivuvat ja toimii em. ongelmiin erinomaisesti. Kuorinta uudistaa sekä heleyttää ihoa ja se toimii parhaiten 3 x sarjahoitona noin kolmen viikon välein.

Kuorinta sopii lähes kaikille ihotyypeille. Erittäin herkkäihoiselle voidaan tehdä kevyempi kuorinta.
On hyvä huomioida, että kuorinnan jälkeen ihosi saattaa hilseillä. Hoidon jälkeen suojauduttava ehdottomasti auringolta kahden viikon ajan ja suosittelemme käytettäväksi päivittäin aurinkosuojaa.

 

MIKRONEULAUS

Mikroneulauksella tarkoitetaan ihon lävistämistä ohuilla steriileillä neuloilla. Nämä neulat saavat aikaan mikrovaurion iholla, jota iho lähtee korjaamaan. Tästä alkaa kollageenin ja elastiinin muodostus, kun iholla olevat solut uusiutuvat. Tästä hoidosta on hyötyä moniin ihon ongelmiin.

Neuloilla tehdyt reiät antavat hyvän reitin tehoaineiden imeytymiselle. Tehokkuudestaan huolimatta, tämä hoito ei vaadi sairaslomaa. Tutkimuksessa havaittua: Normaali ihovoide imeytyi 3%, kun taas mikroneulauksen jälkeen imeytymisprosentti tehoaineille oli 90% luokkaa.

Kenelle hoito sopii:
– Korjaa juonteita, ohutta ihoa, couperosaa, rosaceaa, arpia, uv-vaurioita, isoja huokosia, raskausarpia, ihon pigmenttimuutoksiin

Kenelle hoito ei sovi:
-Jos iholla on tulehdusta, keloiditaipumusta (arven liikakasvua), diabetes, verenohennuslääkitys (esim.Marevan), säännöllinen särkylääkkeiden käyttö.

 

MIKRONEULAUS KASVUTEKIJÖILLÄ (GROWTH FACTOR TEKNOLOGY)

Tällä hoidolla voidaan saavuttaa nuorekas, elinvoimaisempi iho ilman kalliita kirurgisia toimenpiteitä. Kasvutekijät ovat välttämättömiä ulkonäon nuorekkuuden ylläpitämiseksi. Useissa eri kliinisissä tutkimuksissa paikallisesti levitetty kasvutekijä (growth factor) on huomattu vähentävän merkittävästi ryppyjen ja juonteiden määrää sekä lisäävän kollageenisynteesiä. Tämän growth factorin on osoitettu parantavan myös erittäin hyvin haavoja. Lääketieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että kasvutekijät nopeuttavat arpien, palovammojen ja ihovaurioiden paranemista. Siksi hoito on erinomainen myös aknearpiin.

Kasvutekijöillä on monia toimintoja, joista tärkein on solujen uudistamisen aktivointi. Eri toiminnoilla ne auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön lisäämällä solujen uudistumista, solujen puolustusta, verenkiertoa ja kollageeni- sekä elastiinituotantoa. Kasvutekijät ovat ryhmä erityisiä proteiineja, joita löytyy monista eri solutyypeistä kehossa. Kasvutekijöillä on monia toimintoja, joista tärkein on solujen uudistamisen aktivointi. Eri toiminnoilla ne auttavat säilyttämään ihon nuorekkaan ulkonäön lisäämällä solujen uudistumista, solujen puolustusta, verenkiertoa ja kollageenia sekä elastiinituotantoa.

Hoitoa ei voida tehdä:

  • Roaccutan kuurin aikana tai pitää olla kulunut 6kk hoidosta.
  • Raskauden ja imetyksen aikana
  • Aktiivinen herpes
  • Jos iholla on aktiivinen akne, rosacea tai ihotulehdus

 

MESOTERAPIA/ SKINBOOSTER

Mesoterapia on yleensä sarjahoitona tehtävä ihoa elvyttävä, ihon laatua parantava hoito, joka tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kosteuttaa ihoa. Mesoterapiassa injektoidaan vaikuttavat aineet ihoon sarjapistoksilla. Mesoterapiassa käytetään vitamiineja, hyaluronihappoa ja lääkeaineita.

Pistoksilla saadaan paikallisesti ihoon huomattavasti korkeammat pitoisuudet. Hoidossa voidaan käyttää myös aineita, jotka eivät muuten pääse ihon pinnan läpi.

 

TÄYTEAINEHOIDOT 

Täyteaineita käytetään ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Lisäksi täyteaineita voi käyttää huulten ja kasvonpiirteiden muotoiluun ja lisäämään volyymia. Käytämme useita eri täyteainemerkkejä, kuten esim. Juvederm, Hydryalix, Princess.

Juvederm on ruotsalainen täyteainesarja ja kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä. Juvederm täyteaineilla on ihoa elvyttävä, kosteuttava ja kohottava vaikutus. Juvederm täyteaineidem kesto on 8-12kk (12kk-18kk).

Lumineran Israelilainen Hydryalix täyteainesarja on steriili, CE-merkitty, homogeeninen ja biologisesti hajoava geeli. Tässä täyteainesarjassa ei ole käytetty lainkaan eläinperäistä hyaluronihappoa. Täyteaineen kesto on yksilöllinen, kesto on noin 6-8kk.

Princess on itävältalaisen johtavan lääkeyrityksen Croma Pharman hyaluronihappopohjainen täyteainesarja. Firma on toiminut jo yli 40 vuotta ja täyteainehoitoja on tehty ympäri maailmaa jo yli 15 miljoonaa käsittelyä. Princess täyteaineiden kesto 6-9kk.(8-12kk).

 

BOTULIINIHOIDOT

Botuliinia käytetään usein ulkonäön ja ryppyjen hoitoon. Lisäksi sitä käytetään mm. liikahikoilun ja migreenin hoitoon.

Botuliinitoksiini A on voimakas hermomyrkky, joka on puhdistettu steriiliksi hoitokäyttöön soveltuvaksi tuotteeksi. Laimennettuna, lihakseen pistettynä botuliini lamaa lihasta väliaikaisesti. Botuliinin kesto on 3-6kk, mutta vaikutusaika on yksilöllinen.

 

RENTOUTTAVA PÄÄHIERONTA

Hieronnassa käsitellään niska-hartiaseutu, käsivarret, pään alue, kasvot sekä korvanlehdet. Tämä virkistävä, stressiälievittävä ja rentouttava hieronta sopii tehtäväksi vaikka kesken työpäivän, koska siinä ei käytetä hoitoöljyjä. Sopii erinomaisesti hemmotteluhoidoksi ja vaikka lahjaksi ystävälle tai puolisolle!
Hoito kestää n. 45 min.